Jeg er certificeret ID psykoterapeut . Hvor jeg har en bred faglighed ind i at arbejde kognitivt, eksistentielt, psykodynamisk, humanistisk, adfærdsmæssigt, systemisk, og transpersonligt. At have forskellige værktøjer og vinkler ind i hvilke veje, der er mest hensigtsmæssige at arbejde med i forhold til din problemstilling.

I uddannelsen har jeg specialiseret mig i chok / traumearbejde inspireret af Peter Levine’s SE Metode. Jeg har desuden specialiseret mig i temaer omkring kærlighed og seksualitet – herunder parforholdets udfordringer. En tredje specialisering er temaet stress og støtte til at hele op igen.

Jeg er oprindeligt uddannet afspændingspædagog / psykomotorisk terapeut som er en pædagogisk uddannelse der tager udgangspunkt i det enkelte menneske og arbejdet med krop psyke sammenhænge. Dette igennem kropslige behandlinger, undervisning i kropsbevidsthed fx styrkende og afspændende øvelser. Ligeledes vejledning til afspænding og meditation.

Desuden er jeg  TRE Provider. TRE er en behandlings form som er baseret på let tilgængelige øvelser, hvor der arbejdes kropsligt med traume, spændings og stress forløsende øvelser. TRE er som sådan ikke terapi men kan kombineres med samtale terapi hvis der dukker noget op som der skal arbejdes med terapeutisk.

Jeg er født og opvokset i København, blev tidligt voksen og tog beslutning om at forlade min dysfunktionelle familie, og måtte tage et opgør med min families livsyn, som ikke harmonerer med mine værdier og etik.

Min glæde ved at være i naturen, det der er større end mig og samvær med min familie, giver mig energi, kærlighed og livsglæde. At være med til at give andre mennesker en hånd i ryggen til deres livsprocesser, er en stor glæde for mig. Jeg er selv i en livslang proces og modtager supervision og terapi efter behov.