Psykomotorisk /afspændingspædagogisk behandling

Krop og psyke hænger uløseligt sammen og derfor kan det være en god mulighed at arbejde direkte med kroppen for at blive klogere på, hvordan du får større velvære og energi og færre smerter.
I en kropsbehandling er der fokus på dig og din krop. Jeg vil spørge ind til dig, og hvad din krop fortæller om smerter og spændinger i din muskulatur, stress symptomer, ondt i maven eller hovedet – eller måske søvnproblemer. Derudfra vil jeg give dig en behandling som foregår fuldt påklædt, men gerne i løst tøj, så du har bevægelsesfrihed. Behandlingen er manuel og foregår for det meste på briks og i visse tilfælde på en stol. I behandlingen handler det om at din krop bliver aflastet og afspændt gennem blide stræk og greb, som understøtter dig i at finde ro og hvile og mulighed for at slippe unødig spænding. Muskler og led du måske ikke har så meget kontakt med, får mere livfuldhed ved, at der kommer øget blodcirkulation og mere fleksibilitet.
I arbejdet med dig og din krop vil vi være i dialog om, hvad der sker i dit følelsesliv og de tanker, du kommer i kontakt med. Jeg vil tilbyde dig øvelser, der understøtter og hjælper dig til bedre kropsfornemmelse og kropsbevidsthed.
Det er min erfaring, at kroppen fortæller os hvad vi har brug for, og det er derfor værdifuldt at lære at forstå sin krops signaler. Krop og psyke hænger sammen og hjælper os til at leve mere helt og i overensstemmelse med, hvad vi har brug for.